Dobrodošli u Natura Camp Karli!

Natura Camp Karli novootvorena je mirna oaza u prirodnom okruženju spoja šume i maslinika u uređenim drvenim kućicama i šatorima.

O nama

Natura Camp Karli novootvorena je mirna oaza u prirodnom okruženju spoja šume i maslinika u uređenim drvenim kućicama i šatorima. Zelena površina od 10 000 m2 nalazi se na kraju sela okružena vinogradima, voćnjacima i obrađenim površinama te pogledom na nezaboravni zalazak sunca koji uranja u krovove obližnjih kuća. Iz ponude možete odabrati jednu od pet ponuđenih smještaja visoke ekološke kvalitete u robinzon smještaju; kamp odmaralište, drvene kućice u krošnji stabala, glamping šator u krošnji stabala, natkriveni šatori i slobodna mjesta na travi za šatore.

U samom kampu nalazi se opremljena kuhinja, kamin i krušna peć, sanitarni čvor sa toplim vodom na solarno grijanje, kemijski wc za kampere, sanitarije za invalide sa rampom i mjesto za okupljanje uz vatru. Zajedničke prostorije i kamp-odmaralište su opremljeni sa el.energijom i pitkom vodom a smještajni objekti sa baterijskim lampama. Većina smještaja je opremljena sa rampama za invalide. Natura Camp Karli je udaljen 8 kilometara od mora u smjeru Novigrada i 10 kilometara od grada Poreča.

Bogata ponuda

Na našem domaćinstvu nudimo degustaciju vina, maslinovog ulja, meda i ostalih proizvoda. U blizini i okolici raznolika je ponuda na poljoprivrednim domaćinstvima i restoranima, sportsko-rekreativnih aktivnosti, kulturno-povijesnih znamenitosti te zabavnih događaja i manifestacija. U kampu su dobrodošli i ljubimci. Zbog originalnosti i autentičnosti, projekt kampa je prepoznala i EU te je sufinanciran bespovratnim sredstvima. Dobrodošli!

Special information

  • Smoking and flammable materials are forbidden in all accommodation facilities
  • The owner keeps the right of maintaining the camp in the afternoon hours
  • Check-out time is 10 a.m. and check-in time is 4 p.m. (in case the accommodation is available, by arrangement)
  • After 11 p.m. there must be peace and quiet in the camp
  • The owner keeps the right to to evict users without a refund in case of not adhering to the rules

  • Users are required to leave the common areas clean and tidy
  • Users are required to leave the accommodation facilities clean and tidy
  • In case of destruction of property, the owner keeps the right of charging a fee for the destruction of property
  • Pet owners are required to ensure their pets’ hygiene
  • Camp users are required to get rid of waste in the designated waste area