Dobrodošli u Natura Camp Karli!

Natura Camp Karli novootvorena je mirna oaza u prirodnom okruženju spoja šume i maslinika u uređenim drvenim kućicama i šatorima.

O nama

Natura Camp Karli novootvorena je mirna oaza u prirodnom okruženju spoja šume i maslinika u uređenim drvenim kućicama i šatorima. Zelena površina od 10 000 m2 nalazi se na kraju sela okružena vinogradima, voćnjacima i obrađenim površinama te pogledom na nezaboravni zalazak sunca koji uranja u krovove obližnjih kuća. Iz ponude možete odabrati jednu od pet ponuđenih smještaja visoke ekološke kvalitete u robinzon smještaju; kamp odmaralište, drvene kućice u krošnji stabala, glamping šator u krošnji stabala, natkriveni šatori i slobodna mjesta na travi za šatore.

U samom kampu nalazi se opremljena kuhinja, kamin i krušna peć, sanitarni čvor sa toplim vodom na solarno grijanje, kemijski wc za kampere, sanitarije za invalide sa rampom i mjesto za okupljanje uz vatru. Zajedničke prostorije i kamp-odmaralište su opremljeni sa el.energijom i pitkom vodom a smještajni objekti sa baterijskim lampama. Većina smještaja je opremljena sa rampama za invalide. Natura Camp Karli je udaljen 8 kilometara od mora u smjeru Novigrada i 10 kilometara od grada Poreča.

Bogata ponuda

Na našem domaćinstvu nudimo degustaciju vina, maslinovog ulja, meda i ostalih proizvoda. U blizini i okolici raznolika je ponuda na poljoprivrednim domaćinstvima i restoranima, sportsko-rekreativnih aktivnosti, kulturno-povijesnih znamenitosti te zabavnih događaja i manifestacija. U kampu su dobrodošli i ljubimci. Zbog originalnosti i autentičnosti, projekt kampa je prepoznala i EU te je sufinanciran bespovratnim sredstvima. Dobrodošli!

Informazioni aggiuntive

  • Negli alloggi è vietato fumare e introdurre oggetti infiammabili
  • Il titolare mantiene il diritto di riordinare il campo nonché fare manuntenzione nel campo nelle ore pomeridiane
  • Check out fino alle 10, check in dopo le 16 (in caso di alloggio libero – da accordare)
  • Dopo le 23 al campo deve regnare la pace e la quiete
  • Il titolare mantiene il diritto di far sloggiare senza rimborso l’utente che non si attiene al regolamento
  • Gli utenti sono obbligati a mantenere ordinati e puliti gli spazi comuni
  • Gli utenti sono obbligati a mantenere ordinati e puliti gli alloggi
  • In caso di danneggiamento della proprietà il titolare mantiene il diritto di addebito del danno
  • I proprietari di animali sono tenuti a prendersi cura dell’igiene degli stessi
  • Gli utenti del campo sono tenuti a riporre la spazzatura negli appositi bidoni